Superråd Om Et Fantastisk Oppussingsprosjekt

0 Comment

For mange av oss representerer hjemmet vårt den største økonomiske eiendelen. Selv om mange tror at husreparasjon er noe som bare utdannede fagfolk er i stand til å gjøre, er det ofte langt fra tilfelle. Mange husreparasjonsjobber kan enkelt utføres av den gjennomsnittlige personen, med bare litt veiledning.

En av de raskeste, enkleste og billigste måtene å forbedre hjemmet ditt på er maling. Enten det er utsiden eller innsiden, vil begge områdene se nye og transformerte ut. Velg nøytrale nyanser og lysere farger. Vanlige hvite vegger har en tendens til å få hjemmet ditt til å ligne en utleie og ikke som eier.

Sett i en hage. Det kan være en overdådig barnehage utenfor, eller et enkelt vindu på kjøkkenet for å dyrke urter. Tilsetningen av levende planter og appellen de bringer hjem til deg er uten sidestykke. Hvis du ikke har mye av en grønn tommel, plant sterke planter som trenger lite oppmerksomhet, og legg til et tidsbestemt drypp- eller sprinklersystem for enkel vanning.

Hvis du ikke har tellerplass, må du installere en mikrobølgeovn over området. Disse mikrobølgeovnene er installert der emhetten vanligvis går. De tilbyr forskjellige funksjoner, inkludert konveksjon, og prisene varierer mye. Dette er ikke et passende alternativ for de som trenger kraftig ventilasjon, men det er en god idé for den daglige kokken.

Selvklebende vindusfilmer er et av de rimeligste og enkleste å installere oppussingsprosjektene. Disse filmene er tilgjengelige i særegne glassmønstre, frostet design og en rekke andre teksturerte mønstre. Mange vinduslimkit inneholder alle verktøyene som trengs for jobben og koster mindre enn tjue dollar per vindu.

Etter at oppussingsarbeidet er ferdig, må du ikke sende inn den siste betalingen før du er fornøyd med arbeidet som ble utført. Du kan også foreta «fremdriftsbetalinger», som innebærer å gi entreprenøren små summer i visse trinn i løpet av prosjektet. Ikke betal for arbeid du ikke er fornøyd med.

Tetting av luftlekkasjer er en billig måte å forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt. Uforseglede sprekker og åpninger er en av de viktigste årsakene til varmetap i det gjennomsnittlige hjemmet. Vanlige problemområder inkluderer rundt dører og vinduer, rundt rør, ledninger og kanaler som fører utendørs og rundt innfelte lysarmaturer. Bruk tetningsmasse for å forsegle små sprekker og ekspanderende sprayskum for større hull og åpninger.

Lys er en premie som ofte overses i forbedringsprosjekter. Det er langt, langt flere rom i verden som er for svake enn det er rom som er for lyse. Å legge til flere lysarmaturer er nesten alltid en klok oppussingsjobb, og ofte en ganske enkel. I mer omfattende renoveringsarbeider gir installasjon av flere vinduer lignende resultater.

Ditt hjem er en av dine mest verdifulle økonomiske eiendeler, og det er stedet du tilbringer mesteparten av tiden din. Så neste gang du oppdager noe som kan bruke litt vedlikehold, skylder du det deg selv og lommeboken din for å prøve å fikse hjemmet ditt!

http://billigststrom.com